Restaurants Valles - restaurants Valles . com català · castellano · english

disseny web i els nostres espais | contacte
 
 
Home
 
Buscador i Reserves On-line
 
Reserves per grups
 
Restaurant del mes
 
Empreses
Restaurant del mes
  Sol·licitud de reserves


Dgust
     
 
Dgust  
Dgust
Carretera de Ribes 4, local 2,3
Les Franqueses del Vallès
 
9018 visites al website
Telèfon: Veure el telèfon del restaurant
Email: Veure el email del restaurant
 
Zona:  Vallès Oriental
 
Reserves On-line
 
 
 
 
El Restaurant Dgust està situat a la localitat de les Franqueses del Vallès. Dgust forma part de la prova pilot del projecte AMED pioner a Espanya a promocionar la dieta mediterrània i l'exercici físic. L’objectiu d'aquesta prova és incrementar l'oferta de verdures i llegums, així com peix i/o carns magres, utilitzar productes integrals i augmentar l'oferta de fruita fresca en els postres.
 
 
El gran atractiu i símbol inequívoc de la frescor dels productes del Restaurant Dgust és LA PARADA. Aquí el visitant pot triar què vol menjar, quina quantitat i el tipus de preparació, en carns, peixos i marisc i com ho vol cuinat.
 
 
Al Restaurant Dgust la carn procedeix de granges de cria controlada, les verdures són d'autèntiques hortes catalanes i el peix i marisc arriben sense intermediaris a les costes mediterrànies i del cantàbric per poder ser gaudits amb tot el seu frescor, el cuinen al teu gust i "a la teva vista", ja que pots veure com ho preparen. Al mateix temps, pots combinar amb una pissarra de gran varietat d'amanides i arrossos, seguint la línia de la dieta mediterrània que ens caracteritza.

Per als amants del vi, podran triar entre la seva acurada selecció de vins blancs, negres, rosats i caves, escollits cada temporada pel seu sommelier, fent especial èmfasi en les zones de producció catalana...

Aquest local ofereix als seus clients un espai lineal i elegant, juntament amb una amabilitat incomparable.


Capacitat aproximada: 2 sales: 138 pax
Horaris: De dilluns a diumenge de 13 a 16h. i de dimarts a dissabte de 21 a 23:30 h.
Dies de descans - Diumenge nit i dilluns nit
Vacances: No
 
 
 
 
disseny web MONTAWEB.com